piliscsaba_cimer

Megjelent a márciusi Piliscsabai Polgár

KÖZZÉTÉVE: 2021.03.04. 09:00

Megjelent a Piliscsabai Polgár márciusi száma, mely most is postai úton jut el minden piliscsabai háztartásba.

Az újságban olvashatnak a piliscsabai háziorvosok Covid-19 elleni védőoltásokkal kapcsolatos első tapasztalatairól és az oltások menetéről. A lap hasábjain Dr. Solti Gábor, Piliscsaba hajdani polgármestere mesél a geológia és a Kárpát-medencei bio- és ökogazdálkodás terén végzett több évtizedes munkájáról. Farkas András polgármestert a költségvetés tervezéséről, a folyamatban lévő egyeztetésekről és a beérkezett lakossági kérdőívekről kérdeztük. 

Az újságban bemutatkozik a Piliscsabai Általános Iskola, a tinnyei Magvető Református Óvoda, és megtudhatják, hogy zajlik idén a beiratkozás a Napsugár Óvodában, a Hauck János Német Nemzetiségi Általános Iskolában és a Szent László Óvodában. Az újságban az is kiderül, hogy mi az a BISEL, és hogy mit kutatnak a Szepesi szakközépiskola diákjai egy természetvédelmi verseny keretében. 

Olvashatnak arról, hogy mi a teendő, ha kóbor kutyát látunk, illetve hogy mit érdemes tudni, ha kutyát sétáltatunk a városban vagy a közeli erdőben.

Az újságból megtudhatják, milyen a katolikus közösségi élet Piliscsabán, ki a PSE legújabb felfedezettje, és hogy milyen könyveket ajánlanak figyelmükbe a városi könyvtár munkatársai. 

Aki nem kapott újságot, de szeretne, jelezze a szerkesztőségnek e-mailben: piliscsabai.polgar@gmail.com, és továbbítjuk kérését a terjesztő felé.
Jó olvasást kívánunk!

PP