piliscsaba_cimer

Március 10-ig díjmentesen visszaváltják a bérleteket

KÖZZÉTÉVE: 2021.03.08. 09:00

Ha március 10-ig benyújtjuk az igényt, a MÁV-START, a MÁV-HÉV és a Volánbusz a márciusban érvényes dolgozó- és tanulóbérletek visszaváltásakor eltekint a kezelési költség felszámításától – rendelte el az Innovációs és Technológia Minisztérium a harmadik hullám szigorodó intézkedéseivel összefüggésben.

A folyamatos és biztonságos személyszállítás érdekében a MÁV-Volán-csoport továbbra is fenntartja az érvényben lévő menetrendet, így minden járat továbbra is a megszokott sűrűséggel közlekedik.

Az intézkedés alapján a MÁV-START, a MÁV-HÉV és a Volánbusz visszatéríti a helyközi járatokra szóló, március havi vagy első félhavi, vagy március 1-je és március 8-a közötti érvényességgel kezdődő, illetve a március 8-át megelőzően vásárolt, és március 8-a utáni érvényességgel kezdődő 30 napos dolgozó- és tanulóbérleteket.  Amennyiben az utasok ezt március 10-ig kezdeményezik, a vételárat teljes egészében, kezelési költség felszámítása nélkül visszakapják. A március 1. előtt kezdődő érvényességű és a benyújtás idejében még legalább 15 napig érvényes 30 napos bérlet árának 50 százalékát térítik vissza kezelésiköltségmentesen.

A visszaváltás pontos menetéről ezen a linken találnak részletes információt.

PP