piliscsaba_cimer

Közel egymillió forint a Klotildligeti Óvodának

KÖZZÉTÉVE: 2021.02.17. 14:00

A Klotildligeti Óvodáért Alapítvány "Modernizáljunk a gyerekekért!" elnevezésű pályázata 945.000 forint támogatást nyert a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által kiírt pályázaton. Az elnyert összeg jelentős részét a tornaszoba felszerelésének bővítésére, különböző mozgásfejlesztő eszközök beszerzésére szeretnék fordítani – mondta el kérdésünkre Székely Szilvia óvodavezető.

 

A pályázatot a Piliscsabai Napsugár Óvoda Klotildligeti Tagóvodájának alapítványa, a Klotildligeti Óvodáért Alapítvány nyújtotta be a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. "Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2021" pályázatára. Mint megtudtuk, az elmúlt években az alapítvány több pályázatát is elutasították, de a sok munka eredményeként idén majdnem egymillió forint értékben jutottak vissza nem térítendő támogatáshoz.

Székely Szilvia óvodavezető kiemelte: külön köszönet és elismerés illeti Telepó Annát, Matejka Csabánét és Bohnerné Pataki Zsófiát, valamint minden munkatársat és támogatót, akik a pályázat sikerességéért dolgoztak.

PP