piliscsaba_cimer

Styevola István

 

Fejlesztési Bizottság (FB) elnöke
Pénzügyi Bizottság (PB) elnökhelyettese


1974-ben születtem Esztergomban. Feleségemmel és három fiúgyermekemmel 2003 óta élek Piliscsabán. Római katolikus vallású vagyok és gyermekeinket is ebben a szellemben neveljük.

1997-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem építőmérnöki diplomát. Részt vettem az útépítés szakirányú doktori képzésben, párhuzamosan tanársegédként oktattam az egyetemen.

Autópályák, csomópontok, városközpontok tervezése mellett az utóbbi években a kiemelt állami közúti beruházások ellenőrzését végeztem a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megbízásából jogi, pénzügyi és műszaki szempontból.

Jelenleg a 20 éve alapított ŠKODA és Volkswagen Márkakereskedéseinket vezetem.


2004-től a Csabagyöngye Környezetvédelmi Érdekvédelmi Egyesület elnökhelyetteseként környezetünk megóvását és a fiatal nemzedék természethez való kötödését segítem.
2010 óta a Képviselő Testület tagjaként, és a Településfejlesztési bizottság elnökeként dolgozom Piliscsaba fejlődése érdekében. Megteremtettük az alapokat, és a Településfejlesztési Stratégia megalkotása során objektív adatokra épülő ütemezett feladatok elvégzését követően tudom, hogy Piliscsaba kitűnhet a fejlődő települések közül.